Meer controle krijgen over je gezondheid?

In onze 4Effect Academy koppelen we de theorie aan de praktijk en geven we je alle tools in handen voor meer welzijn.

4Effect Academy: meer kennis = meer welzijn

Of het nu gaat over voeding, lichamelijke klachten of je mentale welzijn, bij 4Effect bieden we je de beste zorgen aan.

 

Dat doen we dankzij een unieke totaalaanpak die verder kijkt dan alleen je klacht, maar focust op jou als persoon. We combineren daarbij, waar nodig, een aantal disciplines en technieken om op een duurzame manier je klachten te behandelen. Bij 4Effect vind je dus geen one-size-fits-all-aanpak. Wel een persoonlijk behandelplan, afgestemd op jouw klachten, noden en doelen.

 

Die totaalbenadering betekent ook dat we de praktijk aan de theorie koppelen. In onze 4Effect Academy delen we met jou onze kennis over alle aspecten van je gezondheid. Tijdens interessante cursussen, praktische workshops en boeiende webinars doe je een massa aan inspiratie en expertise op. Zodat je zelf meer controle krijgt over je gezondheid.

Voor wie?

Onze Academy is er voor iedereen, van 4Effect-cliënten en Gym Tonic-leden tot externen, van particulieren en bedrijven tot zorgverstrekkers in de breedste zin van het woord. Iedereen is welkom!

Waarom?

Omdat we geloven in een combinatie van theorie en praktijk, en je bewegingspatroon én dus je welzijn op die manier naar een hoger niveau getild wordt.

Wanneer?

Vanaf het najaar van 2022 ontdek je hier ons aanbod.

Wil je meer informatie over onze 4Effect Academy? 

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief