Veelgestelde vragen

Iedereen is welkom bij 4Effect! Je hoeft geen lid te zijn van Gym Tonic. Het voordeel voor jou als patiënt is wel dat de therapeuten van 4Effect & de trainers van Gym Tonic nauw samenwerken vanuit een totaalbenadering. We kunnen jou dus onder éen dak de beste zorgen aanbieden op vlak van therapie én training.

Bij 4Effect werken we inderdaad uitlsuitend op afspraak. Je kan een afspraak maken terplaatse, telefonisch op 03 8 440 440 of per mail op info@4effect.be.

Je bent van harte welkom bij Gym Tonic! Omdat een persoonlijke aanpak centraal staat, starten we graag met een inleidingsgesprek. Dit gesprek gebeurt op afspraak. In het gesprek, waarvoor we 30-45 min tijd voorzien, stemmen we af wat jouw sportieve doelstellingen en verwachtingen zijn. We lichten aansluitend onze aanpak & het aanbod toe dat bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit. Dit gesprek is vrijblijvend. Indien je na dit gesprek enthousiast bent, kan je je inschrijven en worden je persoonlijke startafspraken gemaakt met éen van onze trainers.

Neen, onze kinesitherapeuten werken niet geconventioneerd.

Voor kinesitherapie heb je inderdaad een voorschrift van je huisarts of specialist nodig. Voor osteopathie, mental & performance training en voedingsbegeleiding is dat niet nodig.

Bij 4Effect reken je na elke behandeling met de betreffende therapeut af. Je kan zowel contact als digitaal (bancontact of payconiq) betalen.

Je kan gebruik maken van de infrastructuur van Gym Tonic in het kader van de behandeling zelf, en enkel op de dag van de behandeling & met een max. duurtijd van 30 min. voor en na de behandeling. Indien je therapeut extra training aanbeveelt, zal een teamlid van Gym Tonic de mogelijkheden toelichten.

Heb je een vraag over fitness, sport of bewegen? Of wil je onder begeleiding en met een totaalaanpak je conditie of figuur verbeteren?
Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Of spring eens binnen in ons sport- en gezondheidscentrum in Reet (Rumst, Antwerpen).

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief